PERSONLIG TRÄNING OCH ONLINECOACHNING
111 rorelse

PERSONLIG TRÄNING OCH ONLINECOACHNING

Som personlig tränare hjälper jag dig att hitta vilken träning som är bäst för dig och vad som får just dig att må bra och hur du ska kunna få träningen att hålla. Första träffen går ut på att vi ses och pratar om dina förväntningar, vilka mål som finns, hur livet ser ut idag och hur jag skulle kunna hjälpa dig på bästa sätt.


Vi kommer även gå igenom några tester för att se hur kroppen fungerar. Det är allt från att kolla hållningen, rörelsefunktionen i olika plan och funktionen i musklerna i olika övningar. På så sätt, via vårt samtal och de resultat vi får från testerna kan jag skräddarsy ett upplägg som passar dig bäst.


Jag kommer finnas och stötta och coacha dig under hela vägen. Vid träffar och via mail. Jag lägger en stor vikt i att mina klienter ska känna sig trygg i de dem gör.


 


Onlinecoach


Med PT online får du all hjälp du behöver för att nå dina mål och för att komma igång med träningen.


Under 8 eller 12 v får du hjälp med träning, kostråd och de mentala. Allt från hemmaträning till träning på gymmet. Träningsupplägget blir anpassat efter just dig och efter dina förutsättningar. Jag finns där och coachar dig hela vägen med regelbundna avstämningar. Under varje vecka kommer du få skicka utvärderingar på hur allt känns och hur veckan har varit. Ut efter dina utvärderingar kommer jag kunna gå in och justera din träning, kost så att du får ett bättre resultat.


Bor du i Östersund eller i närheten finns möjlighet att ses och gå igenom träningen.


KONTAKT

Address:
Bangårdsgatan 2
831 34 Östersund

Email: info@healthbodymind.se

Telefon: 0738-39 32 56

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.