BEHANDLINGAR
massage1 massage2

BEHANDLINGAR

Sportkinesiologi i kombination med massage


De flesta av oss har någon gång gått med värk under en längre tid och inte riktigt kunnat hittat lösningen till var problemet egentligen kommer ifrån. Tex ländryggsvärk kan komma ha sin orsak från fötterna, från nacken, från bäckenet, hållningsfel eller på grund av stress/ känslor. Frågan man oftast ställer sig är vart börjar jag lösa problemet?


Jag hjälper just dig att försöka komma fram till varför ditt problem har uppstått och vart grunden av problemet kan komma ifrån. Med hjälp av olika muskeltester, hållnings-analyser, rörelseanalyser och funktionsanalyser kan man lättare komma fram till vart själva huvudorsaken ligger. Ut efter svaren på testerna så jobbar jag med behandlingsmetoder som massage, triggerpunktsbehandling, ”dry needling”, kinesiologitejpning, töj, träning, samtal/coachning.


Under starten av varje träffa kommer jag stämma av hur du mår och hur dagen har varit. Efter det går jag igenom hur jag har tänkt att dagens behandling kommer ser ut. Är man tex rädd för nålar så kommer jag såklart inte jobba med just ”dry needling” på dig utan då ta hjälp av andra behandlingsmetoder.

För mig är det viktigt att klienten känner sig och trygg och förstår varje steg i behandlingen och varför jag just använder mig av den metoden som jag gör.


Behandlande massage


Behandlingen är riktad mot dig som vill förebygga besvär eller behandla direkta problem som tex spänningshuvudvärk, smärta i rygg, stela axlar mm.


Gravidmassage


Vill du ha massage och är gravid i v 13 eller senare? Med hjälp av en särskild gravidmassage-dyna på massagebänken ges möjligheten att ligga på mage när man får massage. Det går även bra att ligga på sidan ifall man föredrar det.


Kinesiologitejpning


Hjälper kroppen att påskynda kroppens egna läkningsprocess, minska den upplevda smärtan, öka rörlighet och stimulera muskelaktivering.


KONTAKT

Address:
Bangårdsgatan 2
831 34 Östersund

Email: info@healthbodymind.se

Telefon: 0738-39 32 56

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.