Priser

Priser

Personlig träning

Som personlig tränare hjälper jag dig att hitta vilken träning som är bäst för dig och vad som får just dig att må bra och hur du ska kunna få träningen att hålla. Första träffen går ut på att vi ses och pratar om dina förväntningar, vilka mål som finns, hur livet ser ut idag och hur jag skulle kunna hjälpa dig på bästa sätt.

800 kr per tillfälle


Onlinecoach

Med PT online får du all hjälp du behöver för att nå dina mål och för att komma igång med träningen.

8 veckor – 3 000 kr

12 veckor – 4 500 kr


Sportkinesiologi i kombination med massage

De flesta av oss har någon gång gått med värk under en längre tid och inte riktigt kunnat hittat lösningen till var problemet egentligen kommer ifrån. Tex ländryggsvärk kan komma ha sin orsak från fötterna, från nacken, från bäckenet, hållningsfel eller på grund av stress/ känslor. Frågan man oftast ställer sig är vart börjar jag lösa problemet?

650 kr 50 min


Yin Yogapass/Rörelseträning

Yinyoga fokuserar på skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna. De enkla ställningarna som utförs alltid liggandes eller sittandes. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt.

650 kr 55 min


Kinesiologitejpning

Hjälper kroppen att påskynda kroppens egna läkningsprocess, minska den upplevda smärtan, öka rörlighet och stimulera muskelaktivering.

200 kr 20 min


Behandlande massage

Behandlingen är riktad mot dig som vill förebygga besvär eller behandla direkta problem som tex spänningshuvudvärk, smärta i rygg, stela axlar mm.

390 kr 30 min

590 kr 50 min


Gravidmassage

Vill du ha massage och är gravid i v 13 eller senare? Med hjälp av en särskild gravidmassage-dyna på massagebänken ges möjligheten att ligga på mage när man får massage. Det går även bra att ligga på sidan ifall man föredrar det.

590 kr 50 min


Övriga tjänster

Vill du träna hemma eller ute? Ska du fixa en möhippa eller svensexa? Vill du ordna ett prova-på-event till dina medarbetare på företaget?

Kontakta mig!


KONTAKT

Address:
Bangårdsgatan 2
831 34 Östersund

Email: info@healthbodymind.se

Telefon: 0738-39 32 56

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.